Liikuntapäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään en herännyt kouluun. Cygnaeus-lukiolla olisi ollut liikuntapäivä, mutta liikuin eilen ihan tarpeeksi. Olen rullaluistellut paljon tällä viikolla. Otin aikaa meiltä kaupunkiin (6km) ja sainkin ihan kohtalaisen ajan, 17min.
Viime kesän ennätys on noin 15 minuuttia. Menin Veikolle katsomaan tv:tä ja hengaamaan. Kun tulin kahdentoista jälkeen rullaluistimilla kotiin, olin aivan poikki.

Söin pienen iltapalan:

  • 2x Paahtoleipää oltermannin irtojuustolla (parasta)
  • 2x Perinteinen mansikka-yogurtti (parasta)

Iltapalan jälkeen menin nukkumaan. Heräsin aamulla yhdentoista maissa ja menin suihkuun. Pitäisi käydä vielä syömässä. Toivottavasti tästä päivästä ei tule sanktioita. Liikuin eilen ihan tarpeeksi. Ja nukuin pommiin, nukuinhan?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä