Viikonlopun kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tiesin sen. Nyt on jo maanantai, vaikka ihan äsken oli perjantai. Tyhmää. Viikonlopuista ei ehdi edes nauttia. Tai no ehtii, mutta aika tuntuu kuluvan niin nopeasti, kun ei tarvitse istua koulunpenkillä. Tänään koulu alkaa vasta kymmeneltä, liikunnalla. Meillä on jalkapalloa varmaankin Hipposhallissa. Tänään sattui rintalihaksiin ja jalkalihaksiin, mikä on varmaan hyvä juttu. Huomaa kehityksen eilisistä parkour-harkoista.

Perjantaina menin kuitenkin Juhanille. Olin siellä ehkä kahteentoista. Lauantaina lähdettiin päivällä isomummon luokse. Jouduin jättämään kitaratunnit väliin. Saihan sieltä ihan hienoja taidekuvia. Ja kerättiin puolukoitakin. Tultiin kuudeksi takaisin, vaikka äiti oli moneen kertaan sanonut ”ei me siellä kauan viivytä”. Sitten lähdin suoraan elokuviin. Liikkuva Linna oli todella hyvä. Suosittelen jokaiselle animen ystävälle ja muillekin. Sunnuntaina olin kotona ja kävin siellä parkour-harkoissa. Tällainen pikaraportti tälläkertaa. Loppu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä