Viikonlopun kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tiesin sen. Nyt on jo maanantai, vaikka ihan äsken oli perjantai. Tyhmää. Viikonlopuista ei ehdi edes nauttia. Tai no ehtii, mutta aika tuntuu kuluvan niin nopeasti, kun ei tarvitse istua koulunpenkillä. Tänään koulu alkaa vasta kymmeneltä, liikunnalla. Meillä on jalkapalloa varmaankin Hipposhallissa. Tänään sattui rintalihaksiin ja jalkalihaksiin, mikä on varmaan hyvä juttu. Huomaa kehityksen eilisistä parkour-harkoista.

Perjantaina menin kuitenkin Juhanille. Olin siellä ehkä kahteentoista. Lauantaina lähdettiin päivällä isomummon luokse. Jouduin jättämään kitaratunnit väliin. Saihan sieltä ihan hienoja taidekuvia. Ja kerättiin puolukoitakin. Tultiin kuudeksi takaisin, vaikka äiti oli moneen kertaan sanonut ”ei me siellä kauan viivytä”. Sitten lähdin suoraan elokuviin. Liikkuva Linna oli todella hyvä. Suosittelen jokaiselle animen ystävälle ja muillekin. Sunnuntaina olin kotona ja kävin siellä parkour-harkoissa. Tällainen pikaraportti tälläkertaa. Loppu.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 28-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan digialan yrittäjä, verkkosivujen tekijä, myös sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä