Lasku jäi maksamatta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Säikähdin jo. Maksoin 300 euron edestä laskuja ja yksi tärkeimmistä unohtui, Scene Groupin vuoden lasku rollemaa.fiista, joka oli mennyt vanhaan osoitteeseeni. Onneksi sain eräpäivää siirrettyä ja onneksi Scene Groupilla on todella hyvä asiakaspalvelu! Älkää säikähtäkö, jos rollemaa on tämän kuukauden toimimattomana, sillä en tiedä onko tämä pysyvää, ainakin viime meilissä he avasivat tunnukseni vain pdf-laskujen lataamista varten.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Petri

    Njoo, ihan hyvää asiakaspalveluahan sekin on jos webhotelli pysyy avoimena vielä senkin jälkeen kun laskun eräpäivä on mennyt. Futuronilla, jossa meikäläisen sivustoja on kohtalaisen paljon edelleen (huolimatta kaikesta firmaan kohdistuneesta kitinästä), on sellainen käytäntö noissa laskutusjutuissaan, että he pistävät perintätoimistoon heti jos laskua ei makseta ajoissa. Taisi olla viikko se maksuaika laskun saamisesta, jonka jälkeen jos ei ole maksettu, menee Instrum Justitialla tms.