Kolmekymmentä astetta celsiusta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Minun on pitänyt kirjoittaa pidemmästikin muutamasta aiheesta, mutta juhlien ja muiden sukutapaamisten ja tämän yllättävän kuuman helleaallon takia en ole jaksanut paljoa kirjoitella, saati koneella istua. Hirveän tukala olla nytkin, kello on kohta yhdeksän ja mittari näyttää varjossa edelleen 26 astetta. Tänään meni kuulemma jossain päin Jyväskylää 30 astetta celsiusta rikki. Taitaa tulla kuuma kesä. Ei auta muuta kuin juoda paljon kylmää.

Lauantaina oli veljeni lakkiaiset (onnea vielä!) ja tänään tyttäremme nimenantojuhlat. Pikkuinen nukkui koko seremonian ajan. Tyttö sai nimeksi Lotta Iines Laukkarinen. Tuntuu samalla hieman oudolta ja vapauttavalta kun saa vihdoinkin sanoa vapaasti sukulaisten ja muiden ihmisten luona tyttöä Lotaksi, pikkuisen ja neidin sijaan.

Vaimollani kuumuus näköjään aiheutti hieman pahoinvointia. Minua vain väsyttää armottomasti. Edes kofeiini ei auta. Pelkissä shortseissakin on kuuma olla. Pitäisi olla alasti, mutta ei kehtaa kun partsin ovi on auki (asumme ensimmäisessä kerroksessa). Hien virtausta. Rolle kuittaaLÄÄH

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Jani

    Suosittelen parvekkeella alastiolemista!

  2. rolle

    En kehtaa näyttää veitikkaani maailmalle (asumme kävelykadulla).

  3. illegalll

    aawww, ihanan nimen annoitte. :) Onneja.