Kieli sulaa kielissä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään koulupäivä meni ihmeellisen nopeasti. Saattoi johtua siitä että olin koko päivän omissa maailmoissani kun ei tullut kunnolla nukuttua. Ostin sen edin. Ei se kyllä mitään piristä mutta se on hyvää. Tein ruotsin läksyt tunnilla, joten huomiseksi ei ole kuin ranska ja espanja. Olen ihmetellyt miksi blogini ei päivity pinserissähöh. Köyhää. Tein rollewebin headeriin pienoisia muutoksia. Laitoin kelloja ja maskotin hyppelemään. Soitin äsken kitaraa ja osasin! Opettelin taas korvakuulolta riffejä, tälläkertaa Sonata Arctican Weballergyn.

Ajattelin että voisin aloittaa sivuarvostelut uudestaan. Joten jos omistat kotisivut, pistäpä tähän viestiin kommenttia. Toki vieraskirjakin käy. Jos mikään keino ei ole tavoitettavissa pistä postia emailiini rolle@rollemaa.fi. Ari ei ollut tänään koulussa ja soitteli mulle kesken tunnin. Marko kysy jätskille heti kun olin tullu kotiin enkä sit jaksanu lähtee takaisin kaupunkiin, joten se meni sit Juhanin kanssa. Nyt katkes ajatus. Taidan lisäillä kuvia gallerioihin (ig & da). Hyvöö päivänjatkoa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä