Hihitystä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Nyt olen sitten taas koneella kotona. Vähän jumitti kun tuo tuuletus on mitä on, joten sammutin koneen, maadoitin kotelon ja avasin sen ja puhalsin enimmät pölyt pois (niin kannattaa muuten tehdä säännöllisesti, ettei tapahdu mitään pahempaa!) ja laitoin liittimet kunnolla kiinni. Pikainen tuuletus, ikkuna auki ja kotelo auki tunniksi niin eiköhän se siitä. Heti sujuu kaikki paljon paremmin. Pitäs kai tehdä läksytkin…

No hei… kaikki on jo kerrottu tältä päivältä. Paitsi se että pääsin vasta neljältä. Viime perjantaina kitaratunneilla Tallitonttu (eli Olli Tanttu) kysyi että moneltas pääsen tässä jaksossa. Sanoin karvaan totuuden: joka päivä kolmelta paitsi maanantaina neljältä. ”Ja sulla alkaa sit yhdeksältä vai kymmeneltä?”, ”Eiku kahdeksalta”. Yks oli iha argh. Njoo… rollemaa.fi keskustelu.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä