Elämä on kuin paljon vessapaperia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Eli hyvin pyyhkii. Mutta onpahan taas ollut hässäkkää pitkin viikkoa. Aika lentää kuin siivillä kun on hauskaa, niin töissä kuin kotonakin. Oma elämä rullaa melkein niin hyvin kuin vain voi ajatella, mistä syystä vaimonkin tukena on jaksanut olla paremmin kuin koskaan aiemmin. On muuten jännä juttu, että moni kuvittelisi vaimoni kuurosokeuden olevan vaikeinta elämässäni, mutta näin ei kuitenkaan ole, eikä ole koskaan ollutkaan. Enemmän nuo mielen sairaudet pistävät vielä nykyäänkin koville ja niin se on aina ollut. Yksinään etenevää kuurosokeutta aiheuttavan sairauden kanssa eläminen tuntuu usein silkalta paratiisilta.

Keskiviikosta perjantaihin olin Helsingissä työmatkalla ja kursseilemassa Soveltolla. jQuery-kurssista suurin osa oli tuttua huttua, mutta kyllä sieltä taas pari uutta vinkkiä irtosi. Viikonloppu meni lähinnä lorviessa, mutta kerrankin tuli levättyä kunnolla. Tämä yskä on ainoa joka tällä hetkellä oikeasti haittaa, yskänpuuskia on jatkuvasti ja ne ovat niin kovia että oksennusrefleksejä tulee useampi. Verottaa vähän yöunia. Jospa ei sentään kestäisi niin pitkään kuin keväällä, jolloin kärsin yskästä ja kurkkukivusta yli neljä kuukautta, eivätkä lääkärit löytäneet lukuisista testeistä huolimatta yhtään mitään. Toista viikkoa nyt jatkunut. Huomenna koetan raahata itseni taas lekurille.

Hot Coffee on a rainy day
Creative Commons License Kuva: DeaPeaJay

Kirjoitustahtini on harvempi nykyään ihan siitä syystä, että lifetän ja koneella istun lähinnä töissä. Vapaa-ajan tietokoneen käyttöni on melkoisen viihdepitoista, jolloin kirjoittaminen ei tule mieleenkään. Syksyn saavuttua katselen taas paljon elokuvia ja sarjoja, roikun sosiaalisessa mediassa ja ircissä ja vietän jopa silloin tällöin aikaa ulkoilmassa käymällä keikoilla, jos siihen tarjoutuu tilaisuus. Syksyn sadetta ja tuulta rakastan. Tukka hulmuaa ulkona ja vesipisarat piiskaavat ikkunaa sisällä. Parhautta.

Näillä mennään. Saa nähdä milloin löytyy aikaa kirjoittaa seuraavan kerran. Juttuvinkkejä, kommentteja, ideoita, palautetta, mitä vaan mieleen tulee; saa kommentoida!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Jjon

    Suosittelen todellakin käymään lekurilla.. Varaa aika vaikka nenä-, kurkku- ja korvalääkärille. Itse kävin joskus kun kärsin joka talvi monta viikkoa äänen katoamisesta ja kurkkukivusta. Totesivat ettei ole mitään ongelmaa ellei häviä äänenmurroksen yhteydessä. No ei ole ääni tässä nyt lähtenytkään niin usein joten.. Ehkä muutosta parempaan suuntaan tapahtuu :)

  2. Rolle

    No, kävin tiistaina lekurilla ja eivät mitään löytäneet. Ärhäkkää flunssan jälkeistä ärsytysyskää kuulemma. Eli aivan kuten epäilinkin. Vaikea uskoa että kurkkukipu/yskä johtuisi äänenmurroksesta…