Arkisto avainsanalle "nettisivut"

Avainsanalla "nettisivut" tägättyjä artikkeleja Rollemaassa on tällä hetkellä yhteensä huimat 5 kpl.

1 min lukukokemus

Elämänmuutos osa 2 – Oma pulju pystyyn

Pimitin kaikilta tietoa kuukauden ajan, koska emme saaneet sivuja aikaisemmin pystyyn. Mutta nyt se on ollut julkista ja todellisuutta lähes vuorokauden ajan; Rolle on yrittäjä (toimitusjohtaja, jos tarkkoja ollaan).

Avatar photo

Rolle kommentoi viimeksi 11 vuotta sitten 2 muun lisäksi. Katso mistä puhutaan.

1 min lukukokemus

Rollemaa vastustaa SOPA/PIPA-lakia

Tänään englanninkielinen Wikipedia ja monet muut sivustot protestoivat SOPA:a (Stop Online Piracy Act) ja PIPA:a (Preventing Real Online Threats to Economic Creativity and Theft of Intellectual Property Act sulkemalla sivustonsa päiväksi tai laittamalla sivulleen ilmoituksen. Kyseinen pelottava lakiesitys pyrkii kitkemään kaikenlaisten tekijänoikeutta loukkaavan Internetissä, ja kärjistettynä tarkoittaa sitä että mikä tahansa sivusto pystytään hallituksen toimesta sensuroimaan (ellei jopa vetämään alas) jos on jaettu esimerkiksi tekijänoikeuksien vastainen kuva tai edes puhuttu piratismista - tahallaan tai vahingossa, missä tahansa.

Tekstiä on linkitetty, mutta ei vielä kommentoitu. Lue loppuun.

Alle 1 min lukukokemus

Rollemaa tykkää tästä

Aivan tässä hiljattain Facebook "tykkää"-nappuloita alkoi ilmaantua joka paikkaan, jopa rakastamalleni IMDb-sivustolle. Hetken tongittuani ilmiötä, huomasin että Facebook on alkanut jakelemaan nappuloita kehittäjille sivuillaan.

Lamppu kommentoi viimeksi 14 vuotta sitten 1 muun lisäksi. Katso mistä puhutaan.