Elämänmuutos osa 2 – Oma pulju pystyyn

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Pimitin kaikilta tietoa kuukauden ajan, koska emme saaneet sivuja aikaisemmin pystyyn. Mutta nyt se on ollut julkista ja todellisuutta lähes vuorokauden ajan; Rolle on yrittäjä (toimitusjohtaja, jos tarkkoja ollaan). Erittäin hyvällä fiiliksellä kesään!

digitoimisto-dude

Ensimmäistä ulkoasua tuunailtiin toimistolla aina kun kerettiin. Joku päivä valokuvailuja, toinen päivä koodailua prokkisten välissä. Sunnuntaina eli eilen päätettiin sitten pistää piste i:n päälle ja rykäistä tuotos nettiin. Ja hyvähän siitä tuli! Nyt varmaan ymmärrät sen pienen selamyhkäisyyden täällä Rollemaankin puolella.

Vaan ällös peljästy, Rollemaa ei ole muuttumassa corporate-blogiksi, vaan kirjoituksia aion tänne suoltaa ihan samaan tapaan, aivan yhtä harvoin kuin tähänkin asti. Seuraavaan kunnon bloggaukseen mennessä käypäs tsekkaamassa meidän uudet sivut! Jos tarvitset nettisivuja, pistähän viestiä.

Tuliko liian äkkiä? Siis mitä häh, mistä on kyse? Käy ihmeessä lukemassa uusin bloggaus Duden sivuilta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Jm

    Onneksi olkoon isosta elämänmuutoksesta. Oman yrityksen pyörittäminen on todella rankkaa duunia, mutta loppupeleissä myös palkitsevaa.

  2. fmatic

    Katohan poekaa! Pahuksen hieno juttu :) Onnea ja menestystä yritykselle. Taitoa ja intoa piisaa ja se on enemmän kuin hyvä juttu! Mä oon sun blogiasi seurannut pitkään ja täytyy sanoa, että on teidän perheessä paljon ollut muutoksia ja onneksi hyviä sellaisia. Vilpittömät onnittelut :)

  3. Rolle

    Kiitos paljon! Vielä vähän ihmettelemistä tässä kaikessa (elämänmuutos osa 1 oli siis kuukausi siten tapahtunut muutto parempaan kotiin). Elokuussa ihmetellään lisää kun poika syntyy. Huh huh, miten paljon voikaan ihmiselle tapahtua puolessa vuodessa… onneksi tosiaan hyvää! Onhan tässä keritty elämän nurjaakin puolta jo kokea aivan tarpeeksi.