Rollemaa tykkää tästä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Aivan tässä hiljattain Facebook ”tykkää”-nappuloita alkoi ilmaantua joka paikkaan, jopa rakastamalleni IMDb-sivustolle. Hetken tongittuani ilmiötä, huomasin että Facebook on alkanut jakelemaan nappuloita kehittäjille sivuillaan. Hetken hieman puutteellista mutta selkeää dokumentaatiota tutkiessani päätin liittyä mukaan hypetykseen ja lisätä tykkäysnappulan myös tänne Rollemaahan.

Näyttää toimivan ihan hyvin, vaikka odotin hieman parempia kustomointimahdollisuuksia. Nykyistä härpäkettä ei pysty muokkaamaan juuri mitenkään, eikä toiminnastakaan saa paljon tietoa irti, sillä härveli on pelkkä ruma iframe. Toivotaan että ajan myötä Facebook parantelee dokumentaatiotaan ja fb-pluginia pääsee kunnolla muokkaamaan.

Nyt tarvitsenkin teidän apua testaamiseen, eli alkaapa ihmiset tykkäämään vaikka alkuun tästä merkinnästä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Rolle

    Testaan vaan openID-kommentointia.