Autuaan tietämättömän yöunet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huomenta. Viime yönä menin nukkumaan jo yhdeksältä. Nukuin kunnon yöunet, mutta en saavuttanut mitään. Laiton herätyskellon herättämään taas tavanomaisesti kuudelta ja ihmettelin kun heräsin seitsemältä herätyskellon nappi pohjassa. En muistanut ollenkaan että olisin painanut sen alas kun tarkistin vielä illalla että herätys on päällä. On se kumma kun ei ilman herätyskelloa osaa herätä oikeaan aikaan. Haenkin tästä cappucinoa, toivottavasti ehdin kirjoittaa loppuun.

No nyt on cappucino kourassa. Viiden minuutin vaihtoehdot. Joko juon cappucinon tai kirjoitan todella nopeasti loppuun tämänaamuisen blogimerkinnän. Yritän tehdä molemmat, vaikka en keksikään enää muuta kuin tällaista tyhjän jauhamista ja tekstille ajattelua. Viimeaikoina olen tajunnut blogin merkityksen, koska ihmisen lyhytmuisti on niin huono. En enää muista mitä tärkeää tai vähemmän tärkeää tapahtui viime kuussa, toissa kuussa tai viime vuonna. Se on kiva aina katsoa mitä sieltä löytyy, mitä on joskus tullut kirjoitettua. Joo mutta nyt tulee kiire juoda kahavi ja lähteä kouluun. Tänään alkaa taas uus kurssi espanjaa ja minä kun luulin päässeeni siitä eroon vähäksi aikaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä