Aprillia, syö silliä!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Unohdin itsekin koko aprillipäivän ja sen myötä aprillipilat. Unohdus kostautui, sillä kun menin irc-galleriaan, huomasin että käyttäjätunnukseni oli poistettu, koska olen alle 17-vuotias. Olin ihan wtf ja hehkutin kaverillekin että menny poistamaan mun tunnuksen ja sit tajusin painaa linkkiä. Linkin takana oli aprillia syö silliä! Aika ovela. Itsekin leikin ovelaa ja tein rollewebin indexiin jekun. Kommentoikaa muuten ideaa. Vähän matkin ja ainakin ne kellä on ikä määritetty irc-galleriassa tietää että tuohan on aprillipila, en mene halpaan.

Sana aprillipäivä, tulee Aprilin eli huhtikuun ensimmäisestä päivästä jolloin aprillipäivää vietetään. Aprillipäivänä kala on keskeinen juttu, lorussakin sanotaan aprilliä, syö silliä ja pikkulapset juo kuravettä päälle jymäytyksen merkiksi. Ranskassa aprillipäivä on un poisson de Avril eli ”Huhtikuun Kala”. Jossain maissa kalat läntätään selkään huijauksen merkiksi, mutta Suomessa syömme vain silliä.

Katsoin eilen lost 1×19, joka ilmestyi 29.3. Ihan hyvä jakso mutta aika pelottava. Tänään menen katsomaan the ring 2 isossa kaveriporukassa ja mietin että jos pelkäsin eilen lostissa niin miten kestän ring kakkosen kun ring ykkönenkin oli aika paha. Njoo, ei kauhuleffat aiheuta muuta kuin pientä vainoharhaisuutta ja joidenkin keskuudessa paranormaalisia ilmiöitä tai hulluutta. Mutta se kauhusta ja aprillistä. Olen tekemässä paria sivuprojektia, luonnollisesti itselleni. Pari sivuarvostelua on jonossa, mutta eilisen päivän keskityin vain pelaamiseen. Pelaan Jedi Knight II Jedi Outcastia netissä, koska se on meillä laillisena.

Jos pelaat Jedi Knightia ja haluat klaaniin, check this out. Toinenkin sivuprojekti oli, mutta nyt ei tule mieleen mikä. Albumpalacestahan kerroin jo. Sen löydät kotiserveriltä. Eipä tässä muuta. Hyvää viikonloppuja kaikille ja muistakaahan jymäyttää ihmisiä aprillipäivän kunniaksi! Kysymyksiä voi pistää ja arvostelupyynnöt ovat tervetulleita.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä