Et saa jäädä Samara

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ring 2 oli ihan hyvä. Ainakin parempi mitä odotin. Erityisesti ihailin kohtaa missä vesi lensi koreografisesti kylpyhuoneen altaasta kattoon ja tippui sieltä sitten ”raskaana sateena” alas. Voisi sanoa että ei kovin pelottava, vaikka monessa kohdassa säikähdinkin. Säpsähdykset ym. repeämiset kuuluu jokaiseen (pehmo)kauhuleffaan. Oli ihan mukavaa ja tunnelma oli varsin tiivis. Leffaa oli katsomassa ainakin yhdeksän tyyppiä 20:15 näytöksessä Finnkino Fantasia ykkösessä. Pitää tehdä arvostelu siitä joskus. Ostin neljällä eurolla karkkia ja EDin.

Leffan jälkeen menimme Ronin kanssa Juholle, jonka porukat ovat sopivasti poissa, joten voimme soittaa heviä täysillä ja kitaraa ja laulaa. Tällä hetkellä soittelemme skittaa, kuuntelemme paskaa (tai vähemmän paskaa) musiikkia ja #nalleerkki.FM:ää. Otin myös aprillipilan pois, koska nyt on lauantai (0:00->). Ne (naabit) ketkä eivät älynneet painaa ”valitukset vieraskirjaan” -linkkiä, en ole lopettanut: se oli aprillipila. Pelasimme myös nhl:ää, Roni vs. Roni ohjain vs. näppis ja Roni vs. Roni, näppis vs. ohjain. Ihan hyvin meni muuten, paitsi kumpikaan ei osannut pelata ohjailmella tarpeeksi hyvin joten lopetimme kummatkin pelit kesken näppiksen voittoon. Loppuilta aiotaan pitää hauskaa kaikenlaisen parissa. Hyvää yötä itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä