Uusi keskustelufoorumi on syntynyt

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Rollemaan vanhat lukijat muistavat varmasti Rollewebin keskustelufoorumin. Foorumi kukoisti vuodesta 2002 vuoteen 2005, kunnes silloinen Nic, nykyinen Saunalahti/Elisa lopetti ilmaistunnareiden jakamisen. Tai ainakin uhkasi lopettaa, nimittäin ainakin tunnukseni löytyy vielä. Siirsin sieltä silloin kuitenkin kaikki talteen. Mutta mysql-kanta katosi bittiavaruuteen. Parhaimmillaan foorumillani oli parisen sataa aktiivista käyttäjää. Oi niitä aikoja.

Ne ajat palasivat kun vanhojen muistojen verestämiseksi perustin upouuden keskustelufoorumin sunnuntai-iltana asentamalla phpbb3:n. Foorumi on nimeltään Pulina ja nimensä mukaisesti se on tarkoitettu keskustelemiseen maan ja taivaan väliltä. Aikoinaan käytin phpbb2:sta ja muistin nyt miten hyvä softa onkaan kyseessä. Jotenkin tuntuu pitkästä aikaa mahtavalta keskustella foorumissa, omassa foorumissa.

Pulinafoorumi

Keskustelufoorumi löytyy osoitteesta keskustelu.pulina.info ja se on tarkoitettu kaikille ihan yleisesti. Foorumi yrittää erottua IRC-kanavasta, jolle pulina.info alunperin perustettiin. Niin irkkaajat kuin kaikki muutkin, tervetuloa keskustelemaan! Osa huomasikin jo Twitter-päivitykseni, Facebook-statukseni, irkkihehkutukseni ja liittyikin jo foorumille jutustelemaan, mikä on siistiä! Foorumi toimii myös tavallaan epävirallisena Rollemaan keskustelupalstana. Tulehan mukaan ja pyydä kaverisikin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä