Uudet sivut, uusi elämä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Elämä alkoi taas alusta kun rolleweb päivittyi uudella ulkoasullaan. Nimenomaan uusi elämä sillä aloitin kokonaan uudelta pohjalta. Hylkäsin tablet ulkoasun tekemisessä, niinpä käytin kokonaan pelkkiä divejä ulkoasun generointiin. Uudistin myös CSS:ääni ja koodasin kaikki CSS:ään käyttämättä erillsiä cascading style sheet -määritelmiä span tageissa. Siirryin siis kokonaan class- ja div-aikaan, mahtavaa! Olen ylittänyt itseni, sillä väkersin koeviikon lomassa nämä sivut. Btw, koeviikko on mennyt ihan hyvin. Huomenna on viimeiset kokeet, espanjan kokeet, joista selviydyn helposti.

Olen erittäin iloinen kun pihasta suli lumet. Joskus toissakeväänä joutui jopa tekemään puroja huhtikuun lopulla mutta nyt kaikki on jo sulanut. Tänään aion katsoa smallvillea ja lukea vähän sitä espanjaa. Mutta tekemistä on bittimaailmassakin. Suurimman osan päivitin jo, mutta esim. buttonit pitäisi tehdä ja pari muuta pikku säätöä. Kommentit ovat tervettuleita ja jos bugeja ilmenee päivityksen yhteydessä tai ilman, ilmoitelkaa ihmeessä. Palaute on edelleen tervetullutta. Ainoa sivu jonka otin pois on palvelu-sivu. Aion laittaa sen infosivun yhteyteen. Täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen uuteen ilmeeseen. Viihtykää rollewebin kolmannessa versiossa 2005!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä