Suoraan symbianista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Bloggaan suoraan Nokialaisestani. Ensimmäistä kertaa käytän symbianille erikseen asennettavaa ohjelmaa. Rupesin etsimään symbian-ratkaisua, koska kyllästyin joka kerta avaamaan puhelimeni nettiselaimen aina kun halusin suoltaa tekstiä blogiini puhelimen kautta.

Scribe vaikuttaa toimivalta ja kätevältä ohjelmalta tähän tarkoitukseen. Tällä voi lisätä viestiin helposti avainsanat ja kategoriat. Kuvan lisäystä jäin kaipaamaan, mutta tämä sopii vallan mainiosti tekstibloggauksiin. Jään vielä testailemaan hetkeksi…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä