Särkänniemeen, Särkänniemeen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Vaimoni voitti jälleen Facebookista. Miten hänellä käy tuuri jo toista kertaa ”peräkkäin” (viime voitto joulukuussa). Tällä kertaa hän sai lahjakortin Särkänniemeen sivun ”Koska Perhe on Tärkein” -valokuvakilpailusta. Voittava kuva oli tämä:

Tyttäreni Lotta innostui vesileikistä

Kuvateksti: Tyttäreni Lotta innostui vesileikistä :D

Ei varmastikaan parhaita kuvia, mutta onhan tuo hyvin otettu ja vieläpä iloinen kuva. Kuva on otettu 4. heinäkuuta 2010 tuosta Kangaslammen rannalta, kun kävimme uimassa. Lotta ui tuolloin ensimmäistä kertaa ulkovesissä.

Matkaan lähdemme todennäköisesti ensi viikolla. Ihanaa että pääsee vielä kokemaan toisenkin huvipuistoretken Linnanmäen reissun lisäksi vielä tänä kesänä, kun on vielä kesää jäljellä. Onnea Veera-kulta, onnea me! Lotta varmasti tykkää Delfinaariosta. Samalla voidaan taas tavata tamperelaisia kavereitamme. Tampere, täältä tullaan!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Jyri Väätäinen

    Näin tuon kuvan Aamulehden sivuiltakin. :)

  2. Jyri Väätäinen

    Ei taidakaan olla se, joku vastaava. :D

  3. Kesän viimeinen retki Särkänniemeen | Rollemaa.org

    […] 2 kertaa Tweet Lauantaina lähdimme Särkänniemeen koko perheen voimin, kuten ilmoittelinkin viikkoa ennen reissua. Retki meni kaikin puolin hyvin. Lähdimme mielellämme matkaan, vaikka päiväksi oli luvattu […]