Rollen Movember-talvityyli 2011

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Osallistuin tänä vuonna Movemberiin, vaikka toisaalta tiesin etteivät viikseni oikein kasva siihen mittaan että niitä voisi viiksiksi sanoa. Minulla alkoi parrankasvu joskus täysi-ikäistyttyäni, mutta se on aina ollut melko hidasta. Kaksikymmentä vuotta täytetyäni parrankasvu vähitellen kiihtyi, mutta yleensä viikossakaan eroa ei huomaa muut kuin vaimoni (viiksikarvojen piikit pistävät pussatessa).

Movember-viiksikuva

Säälittävää, tiedän. Mutta tulipahan osallistuttua. Jep, ajan pois pian, sillä täytyy käydä uusimassa passi ja passikuva Hollannin reissua varten, enkä halua räkäjarruja kuvaan. Ei ne oikeasti tuon enempää tai nopeammin kasva. Pitänee odottaa muutama vuosi. Isälläni kasvaa parta nopeasti, veljilläni ei (ainakaan vielä). Sedälläni ei ole koskaan kasvanut parta. Papoillani kasvaa aika hyvin. Uskoisin että geenien puolesta parrankasvuni on turvattu. Jos ei muuta niin ainakin leuassani on aina kasvanut jotain. Tykkään pukinparrasta ja toivon että joku päivä saan siitä sen verran pitkän että pystyn sen letittämään. Se olkoon elämäntyöni.

Olen tavoistani poiketen käyttänyt tänä syksynä pipoa ja kaulahuivia. Tätä huivia käytin viimeksi vuonna 2007, jolloin tyylissäni ei vielä ollut mitään heviä tai edes rock-henkisempää:

Joulukuu 2007, taksarilla Veikon kanssa kylmässä viimassa tukka hulmuten

Joulukuu 2007.

En ole käyttänyt pipoa, koska se paksun tukkani kanssa mikään pipo ei ole mahtunut päähän. Löysin kuitenkin löysähkön villaisen pipon, jota Veera on käyttänyt rastojensa kanssa. Omin mustan pipon itselleni nopeasti pysyvästi. Jos törmäät tämän näköiseen hiippariin ulkona, se olen minä:

Talvilookkini

Tukan olen ulos lähtiessä laittanut aina nopeasti nutturalle, jotta saan pipon mahtumaan parhaiten päähän. Lopputulos työ-nuttura-lookilleni on yleensä jotakuinkin tällainen (joskus parempi, joskus huonompi – harvoin unohtuu päähän sisällä):

Kuva nutturastani

…mutta useimmiten näytän kotioloissa jotakuinkin tältä:

Heviminä

Himoitsen tällä hetkellä kaikkia Legion of Doom -vaatteita. Pitäisi ostaa ainakin uusi talvitakki, kengät, sekä kynsikkäät. Katsoo nyt saanko vielä tämän vuoden puolella.

Tulipas tästä neitimäinen muoti- ja tyylibloggaus, mutta pitäähän sellaisiakin olla joskus. Kaikki kuvat (paitsi tuo 2007) on otettu ihan hiljattain. Onpahan jotain uutta minusta. (Tämä taitaa muuten olla kaikkien aikojen ensimmäinen ajastettu bloggaukseni. Ajastettu näkymään tiistaina 11:12, kirjoitettu ma-ti yönä.)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Henkka

  Aika kadu toi sun 2007 tyyli. Kivaa vällillä lukee tällästäkin tekstiä =)

 2. Rolle

  Henkka, Minustakin on mukava kirjoittaa kuulumisia pitkästä aikaa. Kuinka niin karu? :)

 3. Tuloksellinen vuosi 2011 | Rollemaa.org

  […] 36. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2011? Samaa settiä. Töissä asiallisempi, kotona hevimpi. […]

 4. Vuoden viimeinen | Rollemaa.org

  […] Ai niin muuten, en koskaan julkaissut vuoden 2012 Movember-tulostani. Vähän samaa sarjaa mitä viime vuonnakin. […]