Rakastamiani ja vihaamiani asioita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Poimin tämän blogista Avaruuden Kevät, vaikka minua ei haastettu.

Listaa haluamasi määrä asioita, joita rakastat ja joista et pidä. Haasta tämän jälkeen haluamasi määrä henkilöitä tekemään sama. Linkitä sekä haastamasi että sinut haastanut henkilö(t) postaukseen.

Rakastan

 1. Vaimoani Veeraa.
 2. Tytärtäni Lottaa.
 3. Perhettäni (myös sitä, jossa itse kasvoin).
 4. Tietokoneitani.
 5. Laitteita.
 6. Teknologisia ihmeitä.
 7. Tietotekniikkaa.
 8. IRCiä.
 9. Metallimusiikkia.
 10. Elokuvia.
 11. Sadetta.
 12. Tätä biisiä, jota kuuntelen.
 13. Leivoksia.
 14. Karkkia.
 15. Ystävällisyyttä.
 16. Ymmärtäväisyyttä.

Vihaan

 1. Ikkunani alla tupakoivia ihmisiä.
 2. Ikkunani alla huutavia ihmisiä.
 3. Feissareita.
 4. Kaupungilla suurinta osaa ihmisistä.
 5. Ihmisiä, jotka ovat ilkeitä toisilleen.
 6. Liian äänekkäitä ihmisiä.
 7. Politiikkaa.
 8. Suomea.
 9. Aseita.
 10. Viruksia.
 11. Tauteja, sairauksia.
 12. Välinpitämättömyyttä.
 13. Tylsyyttä.
 14. Väkivaltaa.
 15. Itsekkyyttä.
 16. Pahaa oloa jota joku ihminen ei ole ansainnut.

On vaikea lähteä yht’äkkiä listaamaan kaikkea mitä rakastaa ja vihaa. Asioita varmasti unohtui listasta, ehkä jopa tärkeitä sellaisia. Ajattelin jo olla haastamatta ketään, mutta tällä kertaa haasteen saa kuitenkin Jani, Torsti ja Taappi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Taap

  Kiitos haasteesta, pitääpi tehdä tässä joku päivä. Haluaisitko kuitenkin selvittää tälläiselle korven kasvatille notta mikä helkutti on feissari? :D

 2. rolle

  Taap: Ne on niitä kaupungilla ihmisten seassa käveleviä tyyppejä, ketkä tyrkyttävät mainoksia/ilmoituksia/etc. tai kamppanjoivat jotain järjestöä/ilmiötä/yhdistystä. Eli siis mainostajia ja aktivisteja – tai sitten vain jälkimmäistä. Ainakin oman käsitykseni mukaan.

 3. Asioita | Tuokio

  […] Rolle otti ja haastoi minut viikko sitten listaamaan rakastamiani ja ei-niin-rakastamiani asioita, okei. Huomasin minulle osoitetun haasteen vasta tänään, mutta ei se mitään, kimppuun vaan. Listaa haluamasi määrä asioita, joita rakastat ja joista et pidä. Haasta tämän jälkeen haluamasi määrä henkilöitä tekemään sama. Linkitä sekä haastamasi että sinut haastanut henkilö(t) postaukseen. […]