Pizzan tilaaminen netistä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Pizza-online.fi-logoRuoan tilaaminen netistä vielä melko uusi juttu. Nettiruoka ei ole vieläkään yleistynyt kunnolla, eikä minunkaan kaltaiseni nörtti ollut tilannut ruokaa netistä ennen viime perjantaita. Vaimoni ei kuulovammansa takia pysty puhumaan puhelimessa, eikä siitä syystä myöskään tilaamaan ruokaa puhelimitse. Idea ruoan tilaamisen netistä tuli vaimoltani, joten päätimme kokeilla miten kuurot saisivat itselleen pikaruoan kotiovelle käyttämättä välikättä tai tekstipuhelinta.

Emme kuitenkaan tilanneet ”ruokaa”, vaan pikaruokaa yllättäneeseen nälkään. Pizza-online.fi vaikutti hyvältä palvelulta. Pizzan pystyi maksamaan verkkopankin kautta, tai jopa puhelinsoittomaksulla, jolloin veloitus menee puhelinlaskusta. Otin aikaa ja pizza tuli kotiovelle noin 26 minuutissa. Täytyy sanoa että on kovin kätevää kun ruoka on maksettu etukäteen, eikä tarvitse muuta kuin odotella.

Kuuroille ja huonokuuloisille palvelu on erittäin kätevä tapa tilata ruokaa. Suosittelemme palvelua kaikille kuuroille kavereillemme.

Kuva pizzasta ja kebabista

Ali Baba on hyvä Jyväskyläläinen ravintola ja kuljettaa käsittääkseni muutakin kuin pizzaa tai kebabbia. Ruoka maittoi ja voin suositella palvelua ja ravintolaa muillekin. Aiemmin niinä harvoina kertoina kun olen pikaruokaa tilannut, olen käyttänyt Pizzeria Venetziaa, joka kotiinkuljettaa kauemmaskin vielä yhteentoista asti. Paikan päällä olen käynyt syömässä kuukausia sitten uudelleen avanneessa Moserassa, joka on mielestäni Jyväskylän parhaita pizza-/kebab-paikkoja.

Tilaatko itse ruokaa netistä? Ota kantaa kommentoimalla artikkelia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Pietari

  Tilaisin varmasti, jos se vaan onnistuisi tämmöisessä kylässä. :/

 2. Petri

  Tuon pitsapalvelun väki on joitakin kuukausia sitten keplotellut itselleen runsaasti näkyvyyttä Googlessa. Huomasin joskus erästä projektia tehdessäni miten tuon sivuston alasivut löytyivät myös melko epärelevanteilla hakulauseilla. Sivuston logo näyttää muuten aika paljon South Parkin Mr. Hankeyltä.

 3. Petri

  (Täsmennys edelliseen: Ei logo vaan maskotti.)

 4. rolle

  Ei minulle kyllä tullut tuosta yhtään Mr. Hankey mieleen :-D

 5. Nöp

  Netistä pikaruuan tilaaminen on myös kätevä tapa puhevikaisille :) Itselläni on änkytysvika, joten en ole uskannut ikinä soittaa itselleni pizzaa. On ollut suuri helpotus tilata netin kautta :)