Pala kirjallisuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Pitkästä aikaa hauska. Kiitos Riku.

  1. Ota käteesi lähin kirja, oli se mikä vain
  2. Avaa kirja sivulta 123
  3. Lue kuudes lause
  4. Kirjoita se blogiisi
Hänen rikoksensa oli muka niin törkeä, ettei hän voinut kertoa sitä, mutta kahdenkesken hän saattoi insinöörille n ä y t t ä ä jotakin, joka saisi hänet empimättä tunnustamaan Brunon voittajaksi.
Mika Waltari: Komisario Palmun Erehdys (1940)

Itse en ole kirjaa lukenut. En ole koskaan pitänyt Waltarin kerrontatavasta, vaikka sitä monissa piireissä kehutaankin. Kirja vain sattui olemaan lähimpänä. Taitaapi kuulua pikkuveljen äidinkielen kurssin sisältöön… Kas, tämän merkinnän otsikko on lainattu englannin kielestä (”Piece Of Literature”) ja täten kielellisesti väärin. No, samapa tuo.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä