Onnellisuus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Olen ollut onnellinen. Onnellisempi kuin koskaan. Olen elänyt tavallista nörtin ja tulevan perheenisän elämää. Anoppi on osoittautunut mukavaksi tyypiksi. Appiukon häälahja on yhä matkalla, mutta en ole antanut sen häiritä. Kyllä se sohva sieltä joskus tulee. Hääjuhlat vietettiin siis vanhempieni luona vielä erikseen heinäkuun 26. päivä. Oikein mukavat juhlat olivatkin. Käyn tällä hetkellä asiakaspalvelukoulutusta ja sain CV:ni valmiiksi. sain työharjoittelupaikan Jyväskylän Data Groupista.

Kuten kuvasta näkyy, tein rollemaalle indexin. Helpottaa huomattavasti omilla sivuilla surffaamista. Indexiin listaan tarvittaessa uusia sivujani. Lista kätevöittää myös muiden kuin itseni suunnistusta teenpäin rollemaassa.

Syksy on tullut ja ilmat ovat viileämmät. Kävelen juuri kurssille Nokian E90 -kommunikaattori kädessä. Tätä on tullut käytettyä 24/7 ja muut ihmiset taitavat jopa ihmetellä (epä)sosiaalista käyttäytymistäni. – nyt olenkin jo perillä Keski-Suomen museon tiloissa jossa kurssia pidetään. Tuli vähän ”suoraan päästä” -merkintä, mutta niin sen joskus pitää mennäkin. Heippa!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä