Kesän viimeiset viikot

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jälleen mennyt viikko todella nopeasti. Tämäkin viikko oli aika rankka ja väsyttävä, mutta toisaalta tulihan sitä myös relattua onneksi. Ei päässyt sentään burnis iskemään. Kun pari viikkoa sitten seuraksemme toimistolle saatiin brittiläisiä, nyt tuli sitten vieraita ison Ameriikan mantereilta. Heitä sitten viihdytimme keskiviikkona ja totta kai taas saunottiin ja uitiin. Oli mukava käydä uimassa vielä kun kerkesi. Vesi oli jälleen ilmaa lämpimämpää. Kuvia reissulta ei tullut muuten oikeastaan otettua.

Rentoutumisesta puheen ollen, viime viikon viikonlopun olimme muuten maalla ja tuntui etten ole aikoihin nauttinut niin paljon luonnon rauhasta, saunasta, perheestä ja suvusta. Sain nukkua univelkoja pois ja olla vain. Kotiruoka maistui, Veeran veli vietti pienimuotoisa synttäreitä. Melkein harmitti lähteä jo sunnuntaina takaisin kotiin.

Ottamani kuva anoppilan terassilta. Fiilis varmaan välittyy kuvasta.

Lotta oli siis ollut viime viikon keskiviikosta asti maalla. Pääsimme pitkästä aikaa käymään Veeran kanssa ulkona. Käytiin yhtenä iltana elokuvissa katsomassa TED, toisena iltana Sohwissa syömässä. Voin muuten suositella Sohwin HC-pannupizzaa, oli erittäin täyttävä ja maittava.

Lotta tykkää keinumisesta.

Tämä viikko menikin sitten töitä paiskiessa. Torstaina väsymys otti luonnollisesti vallan kun koko keskiviikko vietettiin työajalla jenkkien kanssa. Kun pääsin torstai-iltana kotiin, rojahdin sängylle. Heräsin seuraavan kerran perjantaiaamuna. Tulipahan nukuttua keskellä viikkoa 13 tuntia, mikä on todella harvinaista.

Tilastoin edelleen nukkumistani Sleep as Androidin avulla. Oikeanpuoleisesta kuvasta erottaa varmaan viikonloput ja keskiviikko-torstain välisen yön.

Viikonloppu: nukkumista, koomailua, elokuvaa. Näin sen pitääkin mennä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Piitsu

  Wow… toi anoppilan terassilta otettu kuva on upea, ihan kuin siinä kiteytyisi kesän viimeset hetket ennen syksyä ja jos sopii niin saanko lainata kyseistä kuvaa läppärin taustakuvaksi, siinä kun tuntuu sielu lepäävän!

 2. Rolle

  Kiitos! Kuva on aika pieni, mutta jos siitä on taustakuvaksi niin siitä vaan! :-)

 3. Piitsu

  Kiitos!! Hyvin toimii pieneksi kuvaksi, sain noi pikakuvakkeet kivasti sivuille häiritsemästä kuvan tunnelmaa! Jatkahan samaan malliin blogin pitämistä! Itse kun en ehdi ja muista käydä täällä, niin ei haittaa harvempi kirjoitus tahti! On sitten kerralla aina enempi luettavaa!!

 4. Rolle

  Jees. Nyt on vähän kiirusta ja väsymystä ollut niin ettei ole jaksanut paljon kirjoitella. Mutta tuloss taas lisää tekstejä omalla ajallaan :-)