Mistä ihmiset kirjoittavat?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Aivoni ovat mielenkiintoisessa vireessä ja minulle napsahti ajatus että leikkiä blogilistan maagisella random-nappulalla ja hakea kymmenen täysin satunnaista lausetta täysin satunnaisesta blogista ja nähdä mistä muut kirjoittavat. Ilo alkakoon:

Lisää kevyttä lukemista: Karsten Alnaesin Kiihkon aika. Euroopan historia 1600-1800, jossa raskaus johtui ihan puhtaasti sivumäärästä:teksti itsessään oli suurimman osan aikaa turhankin heppoista

Kuulostaa jonkinlaiselta kirjablogilta. Kiintoisaa.

Naamiasiasun takana piileskelee yhä uusin perheenjäsenemme, työnimeltään Ötsky. Eilen kävimme kurkistamassa Ötskyn salaiseen kammioon ja siellähän tuo vilkutteli ja potki seiniä (vähissä on aktiviteetit).

Ei mitään hajua mistä kyseinen lainaus tai edes viesti kertoo.

Onkos teillä ideoita miten asustaisin tämän mekon? Siis ei, nämä kuvat eivät ole vaihtoehdot, mutta tuollaista mekkoa en ole koskaan käyttänyt/omistanut, joten en tiedä miten asustaisin sen.

Vaateblogi ilmeisesti. Näitä vastaavia on ihan älyttömästi. Itseäni ei paljoa kiinnosta…

Kehnon alun jälkeen Turska-parivaljakko selvisi Gold Fleettiin jatkamaan olympiataistoa Niksun&Hekan kanssa.

A-haa, purjehdusblogi. Tylsää.

Amerikassa suositun reader-response-teorian eräs näkökulma on, että lukiessa ihminen luopuu vapaaehtoisesti hetkeksi omasta tajunnastaan ja persoonastaan, joiden tilalle hän kirjan kautta omaksuu kirjoittajan tekstistä välittyvän tietoisuuden.

Lisää kirjablogeja. Näitäkin näyttää olevan kuin sieniä metsässä.

Tutkin koko eilisen päivän Todd Bentleytä ja Lakelandin herätystä. Siitä huolimatta näkemykseni on tietysti vielä vajavainen ja keskeneräinen.

Ei mitään hajua. Jouko Piho -nimisen herran blogi?

Hyvää yötä, hyviä unia, enkeliunia, kauniita unia! Ja unipupua odotellessa voi vaikka miettiä miksi ihastua useimmiten sellaisiin ihmisiin, joita ei voi saada. Kai.

Pelkän lainauksen perusteella kuulostaa epätoivoisen teinin blogilta (en väitä ettenkö itse olisi sellainen), mutta en mene mistään takuuseen.

Nyt lumi on jo sulanut takapihalta ja huomenna pääsee taas laittamaan pihaa ja kukkapenkkejä.

Näyttäisi tavallisen aikuisen (ehkä perheellisen) naisen (neule-)blogilta. Ei mitään minua kiinnostavaa asiaa.

Vaikka sain jo painonvartijoitten dieetillä pienennettyä annoskokoja ja nyt tuntuu siltä että annoskoot pienenee entisestään. Tulen kylläiseksi hyvin kohtuullisilla ruokamäärillä.

Kuulostaa perushöttö-/dieettiblogilta. Hohhoijaa.

Sain aikaiseksi kaikkea muuta paitsi lukemista. Kiireiseen viikonloppuun sain mahdutettua kuitenkin (lukemista niin paljon tärkeämmät).

Outo/tavallinen elämäblogi/päiväkirja. Kirjoittajalla näkyy olevan iPod Touch, respect!

Mitä tästä opimme? Tylsiä (sisäpiirin) neuleblogeja löytyy enemmän kuin laki sallii. Samoin kirjallisuusblogeja. Löytyy myös paljon blogeja joihin ei ole kirjoiteltu vuosiin / on kirjoitettu kerran kuussa. Suurin osa käyttää blogspottia tai bloggeria. Yhyy!!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Blogit ja niiden kiinnostavuus | Rollemaa.org

    […] En väitä että minun blogini olisi täydellinen, mutta itse en juuri jaksa lukea neuleblogeja tai tietyn aiheen blogeja (kuten purjehdus-, matkailu-, tai ruokablogeja). Niitä kun tuntuu lyötyvän netistä ihan liikaa. […]