Matalapaine hallitsee

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Anteeksi kun en ole kirjoittanut mitään viime päivinä. Syy on yksinkertainen: nyt on kesä! on niin paljon kaikkea menoa ja juttuja, ettei ole yksinkertaisesti aikaa istua sisällä kirjoittamassa blogia samalla kun ulkona paistaa aurinko. Mitä sitten olen tehnyt viime päivinä? No, perjantaina tulin sieltä Lappeenrannasta, josta jo vähän informoinkin edellisessä viestissä. Perjantai-illan katsoin muistaakseni andromedaa. Lauantaina nukuin pitkään, muistaakseni kahteen. Soitin kitaraa, kävin ulkona ja istuin vähän aikaa koneella. Illalla käytiin skeittaamassa Sulunperän paikassa, mikä on nykyisin aika tyhjillään.

Säät ovat olleet kohtalaisen mukavat. Välillä paistaa, välillä sataa ja välillä on molempia yhtäaikaa. Tänään aurinko ja sade vuorottelivat. Luulisin että on matalapaineen ilmiö. Hiostava ilma ja välillä ukkostaa. Tänään ukkosti iltapäivällä ja satoi aika rankasti, minkä takia emme voineet skeitata yhtäjaksoisesti. Tänään alkoi Junior Dynamite -leiri Kuokkalan koululla (a.k.a. junnudynis), jossa olen ryhmänohjaajana Juhanin kanssa. Mukavaa on ollut ja kuviakin on tullut näpsittyä melkoisesti. Äsken uploadasin kuvat koneelle ja lukema näytti päälle sataa.

Jotain varmasti jäi taas kirjoittamatta sillä olen väsynyt. Tällä kertaa nukun ensimmäistä kertaa leirin kotona enkä paikan päällä. Saan tyhjennettyä muistikortin joka päivä, jotta saan aina otettua lisää ja lisää mielenkiintoisia kuvia leiriltä. Tänään oli siis leirin ensimmäinen päivä, joka sujui positiivisesti. Ryhmämme on ollut mukava ja helppo. Nyt nukkumaan. Öitä ja parahinta kesää sinulle!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä