Makeat uutuudet

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Nyt ärrälle on tullut R-ED, punainen ED Energiajuoma. Ostin tänään pullollisen. Eipä maistunut juuri paremmalle kuin alkuperäinen ED. Olihan se silti ihan hyvää vaihtelua energiajuomiin. Siinä maistui vähän joku marja, ehkä mansikka tai puolukka. En tiedä. Pohjamaku oli niin sama. Nyt on kokoelmissa ainakin Red Bull, Teho (ai niin, uutta tehoakin on ilmestynyt kauppoihin!), Mad Crock, Red Devil, Jolt Cola, Spam, ED, R-ED ja jotain varmasti unohtui. Kauppoihin tuli myös uusia Fazerin pusseja, kuten Choco Ässä-Mix ja Choco Remix. Olen maistanut jo molempia. Maukasta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Ressu

  Mitähän vielä puuttuu? Energiakarkit? Ainiin, onhan niitä red energy kurkkupastilleja vai mitä olikaan.
  Juissi red energy oli kyllä aika hilpeä kokemus. Decem-laneja kun pakattiin kasaan, löyty ks. juomaa. Oli sitten ostettava sitä kaupasta. Ensin melko hyvää, mutta muutaman kulauksen jälkeen guaranan terävä maku hyppää esiin. Noh, onpahan vaihtoehtoja laneilla. ^^

 2. Simo

  Omasta mielestäni tuo ei poikennut juuri yhtään tavan edistä.Battery

 3. Joni

  Kyllähän tuo uusi ED maistuu ihan miellyttävältä.
  Spam ja Battery vievät silti voiton :)