Mezzo Mix vihdoinkin Suomessa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Mezzo Mix -virvoitusjuomaSuomen kauppoihin on nyt ilmeisesti kesän jälkeen tullut myyntiin Mezzo Mix -virvoitusjuoma. Coca Cola Companyn herkku on appelsiinikolaa, jota myydään yllättävän laajalti. Itse tykkään juomasta valtavasti. Jotenkin tuntuu silti hassulta että juoma on vasta nyt tullut Suomeen. Maistoin Mezzoa ensimmäisen kerran Saksassa vuonna 2004 ja se oli silloinkin kuulemma ollut siellä jo vuosikaudet. Ehkä vielä pidempään joissakin muissa Euroopan maissa.

Ihmetyttää mihin Pepsi X -energiajuoma katosi? Se oli mielestäni todella hyvää myöskin. Harmittaa myös kun Coca Cola Companyn Vaniljakokista ei ole saatavissa jokaisessa ruokakaupassa, kuten nyt Mezzo Mixiä. Silkkitiestä ja muista ulkomaan tuontiliikkeistä saa vähän eksoottisempaakin tavaraa. Eksoottisuudesta puheenollen Fanta Exotic on ehkä maukkainta virvoitusjuomaa jota olen koskaan juonut. Jaffan uusi Pitahaya pääsee sitä makua todella lähelle. Mezzoa voin kyllä lämpimästi suositella.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Pietari

  Itelle ei oikein maistunut tuo Mezzo. Olen näiden perus virvoitusjuomien ystävä ja ei oikein uppoa nuo erikoisuudet. :)

 2. Avaruusnuija

  Meil on jo vuosia ollut kertakaikkisen loistavaa appelsiinikolaa (joskaan ei hiilihapotettua), joten miksi vaivautua tällaista tuomaan markkinoille?

  Mistäkö puhun?

  GRANDI APPELSIINI-COLASTA! KICK ASS!

 3. rolle

  Avaruusnuija, Joo mutta siinä ei ole hiilihappoja. Ja sehän tuossa ratkaiseva tekijä onkin. Itse tykkään molemmista.