Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Taas perjantai

Viikko on mennyt nopeasti. En ymmärrä, miten voi olla taas perjantai? Arkeni on organisoitua, mutta tekemistä riittää. Ei oikein meinaa riittää jaksaminen enää mihinkään työpäivien jälkeen, mutta tällä viikolla virtaa on riittänyt. Osaltaan johtunee aamulenkkien pois jättämisestä, kuten maanantaina totesin. Arvostan untani liikaa.

Kun mietin, mitkä viikon kohokohdat ovat, joudun pysähtymään. Viikko on ollut monipuolinen töiden osalta. Toimistolla on ollut ilahduttavasti paljon väkeä. Naurukin on raikunut. Työrauhaa ei meinaa saada, mutta se on nyt sellaista ja ensi viikolla vauhti vain kiihtyy.

En aio nyt miettiä ensi viikkoa. Nyt aion ottaa rennosti.

PS. Apple Watch Ultra 2 on mahtava.

Tässä kirjoituksessa on 111 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää