Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Auringonpimennys

Sunnuntain ja maanantain välinen yö on jostain syystä sellainen, että nukun hieman muita levottomammin. Ehkä se johtuu tulevan viikon askareista, jotka pyörivät mielessä loputtomiin.

Toissa viikon tavoitepetraus kesti reilun viikon, sillä tänään en jaksa herätä ajoissa lenkille. Se siitä 6 kertaa viikossa lenkkeilystä. Toisaalta, penikkatauti on vaivannut. Ehkä yritän taas liikaa. Nollasta sataan.

On mukavaa, että kevätaurinko paistaa. Tänään on ollut aurinkoista. Miljoonat seuraavat tänään täydellistä auringonpimennystä, joka esiintyy seuraavan kerran vuonna 2044.

Tässä kirjoituksessa on 84 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää