Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aurinko

Yhdeksän tuntia unta. Aurinko paistaa herätessä. On freesi, keväinen fiilis. Teini on lähtenyt kaverilleen, yökylässä tämänkin viikonlopun. Häntä ei paljon kotona näy. Kunhan kaikki on hyvin ja pysyy turvassa. Ahdistus ja huoli valtaa ohimennen mielen, mutta lähdemme kolmestaan ulos ja murheet unohtuvat.

Kahvilassa Manu ottaa pillimehun ja half baked -suklaamuffinsin. Itse valitsen perinteiset, eli iso suklaalatte ja mustikkapiirakka. Veera turvautuu tällä kertaa Noccoon ja suklaajuustokakkuun.

Poika ja Veera lähtevät ostamaan uudet kengät ja minä jään hetkeksi istumaan kahvilaan. Sitten haemme pizzat ja menemme kotiin syömään.

Musiikki, omat säädöt ja muutama peli Overwatchia, äkkiä kello onkin jo paljon. Tänään on ollut oikein mukava päivä, totean tätä kirjoittaessa. Päivä paistaa suoraan risukasaan.

Tässä kirjoituksessa on 135 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää