Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Ei jatkoon

Yöunimääränmuuttamisprojekti ei ole mennyt ihan putkeen. Joka ilta menen nukkumaan ennen kymmentä, mutta pyörin kuitenkin 00-01 asti. Ihan sama miten paljon väsyttää, en vaan jostain syystä saa unen päästä kiinni.

SleepTown on saanut minut menemään aikaisin nukkumaan, sillä taloa ei saa rakennettua jos tavoiteaika ylittyy. Harmillisesti kuitenkin joudun lopettamaan sovelluksen käytön, koska se ei toimi yhtä aikaa Sleep Cyclen kanssa, josta kuitenkin maksan.

Tänään on ollut todella stressintäyteinen päivä. Haluan lähteä töistä viideltä, mutta se ei vaan onnistu. Tärkeitä asioita ei voi lykätä.

Viivästyneen kotiinlähtemisajan vuoksi koko iltarytmi viivästyy myös. Nukkumaanmenoaika on kahdeksan minuutin päästä ja iltapala on syömättä. Vatsa kurnii.

Liikaa sanottavaa, mutta kaikki on negatiivista. Siispä lopetan kirjoittamisen tähän.

Tässä kirjoituksessa on 137 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää