Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Perjantai… ei kun keskiviikko

Keskiviikko, mutta perjantaifiilis. Taas tämä hulluus alkaa, kun on keskellä viikkoa vapaapäivä. Helatorstai, eli Kristuksen taivaanastumisen juhlapäivä. Déjà vu. Olen sanonut näin aiemminkin. Olen elänyt tämän päivän monta kertaa aikaisemminkin, 34 kertaa jos tarkkoja ollaan.

Lunttaan menneisyyden helatorstaitani, olen kirjoittanut yllättävän monena helatorstaina kuulumiset. Välillä olen tehnyt helatorstaina töitä ja ottanut perjantain vapaaksi, mutta se on kostautunut, kun asiakkaat ovat töissä perjantaina. Nykyään kieltäydyn tekemästä töitä pyhäpäivinä, vaikka yrittäjänä minulla olisi siihen oikeus. Tai oikeastaan tällä hetkellä hetkellisesti sietokykyni on ihan nollissa, en jaksa mitään ylimääräistä. Energiaa ei ole, kuten sunnuntaina selitinkin. En aio huomenna tehdä mitään.

Olen pelannut joka päivä Overwatchia. Kaipaan jotain ihan muuta tekemistä.

Tietynlaista hauskaa tekemistä on myös muistiinpanojen perkaaminen, nyt kun olen onnistuneesti saanut siirrettyä kaiken Simplenotesta Standard Notesiin. Olen kirjoittanut muistiinpanoja pilveen vuodesta 2008, enkä ole poistanut yhtäkään. Niitä löytyy 2395 kpl. Enää 1597 kpl järjestelmättä. Osan laitan arkistoon surutta. Osan tarina ei edes aukea, mistähän lie kyse… jännän erilainen elämä ollut nuorempana. Oli rahaongelmia, kalja-arvioita, masennusta ja ahdistusta, kiireitä, kuolemaa ja toksisia ihmisiä ympärillä. Nykyään on kaikki paljon paremmin. Siitä sietää olla kiitollinen.

Tässä kirjoituksessa on 219 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää