Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Nyt meni överiksi

Jälleen aamu torkuttaen. Ehdin silti juosta viiden kilometrin lenkin. Käppäily töihin. Hyvä boogie.

Pikakelaus iltapäivään. Olen tehnyt jälleen supertehokkaan työpäivän, tuottavuus yli 85%, josta on tulossa uusi keskiarvo. RescueTimen, Freedomin ja Akiflown yhdistelmä on näyttänyt tehonsa heti viikon sisällä.

Iltapäivällä päätän tehdä Air-lightin backlogista tehtävät pois kuljeksimasta. Isoimpana listalla on Air-light -teeman brändin uudistaminen, joka on jäänyt muutaman vuoden takaiseen jumitilaan. Lentokonelogo tuo liikaa mieleen jonkin lentoyhtiön sivuston ja haluan Air-lightista neutraalimman.

Eihän se ihan heti onnistukaan sitten… Kello lyö neljä, sitten viisi. Toimisto tyhjenee. Alkaa heikottaa, muistan syöneeni viimeksi ennen kahtatoista. Huimaa ja hiki valuu, ilmeisesti verensokeri laskee liian alas. Jatkan silti koodaamista. Nyt tunnistan pakkomielteen, jossa en malta lopettaa ennen kuin olen saanut lopputuloksesta täydellisen. Lähes pyörtymäisilläni pistän pillit pussiin ja toimiston oven kiinni. Kello lähentelee yhdeksää illalla…

10+ tuntia tuottavaa tekemistä.

Kotona ehdin vaihtaa lasten kanssa päivän kuulumiset pikaisesti, sitten luetaankin jo iltasatua. Sen jälkeen – kuinkas muutenkaan – jatkan koodailua. Menee vähän överiksi?

Joskus en mahda itselleni mitään. Minun on vain pakko tehdä asiat mahdollisimman hyvin ja loppuun asti. Harvoin annan jonkun siistin jutun odotuttaa seuraavaan päivään. Ja tämä se vasta siisti onkin! Katso täältä mitä sain aikaan. Demo löytyy osoitteesta airwptheme.com/demo.

Huomenna on helatorstai, joka on vapaapäivä. Ellet muista miksi sitä vietetään, virkistetäänpäs muistiasi:

Helatorstai (< ruots. Helgetorsdag, ‘pyhä torstai’), toisinaan myös Kristuksen taivaaseenastumisen päivä (lat. Dies sanctus ascensionis Domini), on vuotuinen kristillinen juhla, jota vietetään 40. päivänä pääsiäisestä Jeesuksen taivaaseen­astumisen muistoksi.

Wikipedia

Hyvää Kristuksen taivaanastumisen päivää!

Tässä kirjoituksessa on 256 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää