Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Helatorstai

Hyvää Kristuksen taivaanastumisen päivää, eli helatorstaita. Vapaapäivä, joka ei tunnu vapaapäivältä. Hölmöjä nämä tällaiset keskellä viikkoa.

Koska on vapaapäivä, nukun tavallista pidempään. Herään yhdeksän hujakoilla ja lähden suorittamaan normaaleja aamurutiinejani. Hampaat, aamun punnitus. Vaaka näyttää 75.9 kilogrammaa. Paino veivaa 77 kg:n ja 75 kg:n välissä. ALle 78 kg on normaali, joten en kiinnitä lukuihin enää sen kummoisempaa huomiota. En ole kiinnittänyt siitä lähtien kun viime vuonna pääsin normaalilukemiin. Se on vain aamuinen tapa, joka antaa mielenrauhan siitä, että päivä alkaa odotetusti.

Lenkkivaatteet päälle ja ulos. Vettä sataa tihkuttaa, mutta se ei menoa haittaa. Helatorstai 5K sujuu leikiten.

Tänään on vuorossa hieman koodailua ja leffailta. Illalla Suomen peli. Hyvä päivä edessä.

Tässä kirjoituksessa on 131 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää