Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kylmä kuuma kylmä

Jostain syystä torkutan aamuisin. Viime aikoina olen saanut unta liian myöhään ja herännyt liian aikaisin. Taidan käydä vähän kierroksilla. Onneksi ehdin silti seitsemän maissa lenkille juoksemaan aamuisen viisikilometriseni.

On vasta tiistai, mutta tuntuu kuin olisi käynyt läpi toisen maailmansodan. Mutta ilmankos, kun tuottavuusprosentti on 84%.

Tänään on ollut mukavan lämmin päivä. Oikeassa se Elijah töissä kuitenkin oli, kun sanoi että tuuli on vielä viileä. Niin on.

Tunnin päästä Suomen jääkiekkopeli. Vastassa taitaa olla Tshekki. Edelleen tykkään katsoa, jostain syystä. Kai siinä sitä jotain nostalgiaa on, kun on pikkupojasta asti katsonut. Muuta penkkiurheilua en seuraa.

Tänään minulla ei ole oikein mitään sanottavaa. Uutta projektia maailmalle. Ja huomenna toinen. Minua voi nykyään myös sponsoroida GitHubissa.

Tässä kirjoituksessa on 134 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää