Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Moshi moshi

Herään ilmoitusääneen. Monitorointijärjestelmä se siellä ilmoittelee WSOD-onglelmasta asiakassivustolla. Kello on vähän yli neljän ja aurinko on juuri noussut. Asia joutaisi odottaa varmasti, mutta korjaan ongelman mobiilikäyttöliittymän kautta. En saa oikein enää unta, mutta yritän silti. Suljen silmät. Avaan silmät. Yht’äkkiä kello on puoli seitsemän. Ilmeisesti kuitenkin nukahdin, vaikka ei tuntunutkaan siltä. Ylös, ulos ja lenkille.

Toimistolla on mukava nähdä jälleen lomalla ollutta Juhaa ja muutenkin reipas maanantaimeininki käynnissä. Juon kahvit pajalla, kun kotona jäi jostain syystä aamukupponen välistä.

Ehkäpä koko vuoden tuottavin päivä, nimittäin eräs ländäri ennätysajassa valmiina. Sormet sauhuten tuli koodattua heti maanantaista. Saa olla vähintäänkin ylpeä itsestään.

Eilen Dude täytti yhdeksän vuotta, laskettuna kaupparekisteriin päätymisestä. Onnea Dude.

Tietäjät tietää.

Tässä kirjoituksessa on 154 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää