Liikuntaa väsyneenä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin todella väsyneenä liikuntatunnille. Meillä oli telinevoimistelua monitoimitalolla. Vedin trampoliinilla jotain… pari volttia kumminkin päin ja semmosta. Joku huumeinfo alkoi salissa viittä puoli kymmeneltä liikuntatunnin jälkeen. Olin siellä puoli tuntia kun tajusin että tässähän menee hyvää hyppytuntia hukkaan. Lähdin kesken unettavan paapatuksen kohti koulun tietokoneluokkaa. Ovi oli lukittu, joten ohjasin itseni koulun kirjastolle, mutta sekin oli lukittu. Ei auttanut muu kuin kävellä tänne Nikolainkulmaan. Njoo… kohta pitää taas mennä kun kävelemiseen täytyy aina varata aikaa, jotta ehisi ajoissa tunnille. Kemiaa… blah.

Yritin eilen illalla saada foorumia toimimaan, toimihan se hyvin mutta en saanut varmuuskopiota palautettua täydellisesti. Viestit tulivat, mutteivat käyttäjät ja modit. Saattaa johtua siitä että vanhassa foorumissa oli vanhempi versio ja vanhempi mySQL, joka ei suostu yhteistyöhön uudemman version ja mySQL 4.x:n kanssa. Täytyy katsoa sitä vielä tänään, toivottavasti saan sen toimimaan. BBclone-tilastotkin sain kössittyä, pitää järjestää sekin kuntoon jollain ilveellä. No joo, jos vielä jatkan myöhästyn varmasti tunnilta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä