Laaksojen ja kukkuloiden läpi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Olen joutunut käyttämään sähköpostia yhteydenottoihin viime aikoina. Tai sitten olen mennyt suoraan paikan päälle. Harmi kun molempien puhelimet ovat kiinni. Alkaa olla jo säälittävä olo.

Äiti tulee tänään käymään. Toivottavasti saan paljon ruokaa ja juomaa, ah. Viimeinen sivarikorvauslaskelmani tuli tänään. Saan sittenkin yli neljäsataa euroa, eli helpotuksen huokaus. Luulin että jään lähes nollille heinäkuussa.

Tänään aamulla ahdistuin jälleen. En jaksanut herätä sinne lääkäriin enkä tiennyt mitä teen huomisen suhteen. Pyysin HSL(henkilökohtainen syy)-päiviä huomiseksi ja ylihuomiseksi, kun perjantaina olisi sitten se psykiatri ja samalla kävisin siellä lääkärissä.

Yritän olla ajattelematta muita ihmisiä – ja töitä. Minun on lakattava miellyttämästä muita. Veera on yrittänyt auttaa minua ymmärtämään – ja on siinä onnistunutkin. Usein vain tuppaa ajatukset looppaamaan. Oikeasti ahdistun aina vain lisää jos mietin jatkuvasti mitä muut minusta ajattelevat ja miten minun pitäisi toimia, nyt olen vihdoinkin alkanut ymmärtämään sen. Koska en kykene miellyttämään kaikkia, sillä en kykene miellyttämään edes itseäni.

World of Warcraftin palvelin on välillä taas down, mutta ilmaisservuna hyvä. Olen pelannut melko aktiivisesti ja kerännyt jo 33 leveliä. Äkkiäkös ne kaikki 70 on hanskassa. Nyt jatkan sitä pelaamista kun palvelin tuntuu olevan taas ylhäällä. Pysy hengessä mukana (hymy).

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä