Kymmenen.

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Vietin koko viikonlopun Veikolla ja Juhanilla. Veikko lähti perjantaina kotiinsa, joten menin Juhanille (selkeyden vuoksi sanottakoon että Veikko on Juhanin kämppis). Ostin karkkia ja limsaa, katsottiin matsi ja jotain elokuvaa ja lähdin vasta yöbussilla kotiin. Lauantaina oli ne kitaratunnit. Sunnuntaina olin aamun tietokoneella, luin vähän kokeisiin ja menin taas Veikolle. Tupa oli täynnä ihmisiä (joista puolet oli lähtenyt), siellä oli ollut jonkin sortin bileet. Käytiin vuokraamassa elokuva, Juhani osti karkkia ja Veikko osti 2×2 tölkkiä batterya. Ilta meni nopeasti viihteellä ja kun tuli nukkumaanmenoaika, kysyin Juhanilta varasänkyä, mutta ovi paiskattiin törkeästi naamalleni. Depressiokohtauksia. Päätin sitten lähteä kävelemään kotiin kun busseja ei enää tullut.

Haluaisin olla luova ja olenkin. Haluaisin tehdä musiikkia, ohjelmoida, piirtää ja valokuvata. Lähiaikoina en ole valokuvannut yhtä paljon kuin aikaisemmin, mutta olen silti saanut monta uutta ja hienoa taidekuvaa näpsittyä. Ainoa ongelma on laiskuus. En ole jaksanut päivittä deviantartia, enkä myöskään tämän sivuston portfoliota. Katsokaa nyt! Viimeisimmät, heinäkuu 27/07/05! Uskomatonta. Voisin päivittää muutakin kuin blogia tämän merkinnän jälkeen.

Sää vaihtelee. Joka toinen päivä sataa räntää, on lämmin, lumi sulaa… ja joka toinen päivä sataa lunta tai on vähän viileämpi. Miksi kevät ei voisi olla nopea, ohimenevä vuodenaika. Olisi niin rentoa jos kaikki lumet sulaisivat jo huhtikuun alussa. Silloin kesä olisi pidempi. Ostan uuden skeitin palkkapäivänä. Ja perjantaina ostan laminasta Sykumin kengät. Tänään oli historian koe. Tein sen jo ennen kymmentä ja nyt olen loppupäivän vapaalla. Jia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä