Ketjukirjeet kuriin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Keskiviikkona ostin mopediin kypärän Jyskän varastomyymälästä. Tulin kotiin kymmenen jälkeen ja pelasin UO:ta pari tuntia. Päivällä luin kirjaa, söin ja sitten pumppasin pyörän kumit täyteen ilmaa. Takakumi piti tyhjentää, venttiili kun oli mennyt vinoon. Sitten lähdin varastomyymälään. Kypärä on mallia Cosmic (Syko) XL ja maksoi 79e. Rahaa oli mukana 80e. Kun olin ostanut kypärän, poljin luonnollisesti takaisin. Sitten avasin autotallin oven ja lähdin ensimmäiselle ajelulle liikenteeseen. Matka oli helppo, Seppälän väylätkään eivät tuottaneet vaikeuksia. Lainasin Juhanilta luistimet, koska torstaina (eli eilen) oli luistelua liikunnassa ja sitten lähdin ajamaan Kuokkalan kautta kotiin. Matkalla päätin poiketa Sampsalla. En tiedä vielä tulenko kouluun moisella, mutta kaipa se on pakko, kun linja-autokortista loppuu päivät. Syysloman jälkeen sitten. Mopedin merkkihän oli Tunturi City vuosimallia 90.

Voisin ottaa puheeksi ketjukirjeet. Niitä tulee minulle säännöllisesti jostain syystä. En vaivaudu edes lukemaan niitä. Ketjukirje on yhtä kuin roskaposti. Ne on vaan jotenkin niin ärsyttäviä ja suurinosa niistä on pelkkää huuhaata. Niissä selitetään yleensä kaupunkilegendoja, luuloja, tarinoita tai jotain muuta.

RE:FW:RE:RE:FW:FW MESE LOPETTAA!
Msn-Messenger tulee maksulliseksi 1. Marraskuuta. Lue tämä ja lähetä vähintään kahdeksalle ystävällesi, niin saat msn-ukkosi siniseksi! Lue vaikka sivuilta www.msn.com

Ensinnäkin, jos Msn-messenger tulisi maksulliseksi, sillä olisi kaksi todennäköistä vaikutusta. Joko ihmiset ostaisivat sen, tai kukaan ei käyttäisi enää meseä. Näistä jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi. Itse ainakin lopettaisin msn-messengerin käyttämisen ja keskittyisin enemmän irkkaamiseen. Ja hei, sehän olisi hyväksi maailmalle, ihmiset rupeaisivat käyttämään enemmän irc:tä! Mutta tämähän ei ole totta. Vaikka kuinka yritin etsiä sivuilta mahdollista vihjeenpoikasta, että msn-messenger tulee maksulliseksi, en sitä löytänyt. Tuokin ketjukirje oli hyvä yritys saada mainetta. Taidankin laittaa popmailini spämmifiltteriin blockiin sellaiset viestit, missä on enemmän kuin kolme lähettäjää.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä