Jyväskylän kaupunki hidastelee

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ei vieläkään

Ei vieläkään
@ Flickr

Kävelen juuri toisiin valintakokeisiin tällä viikolla. Käveleminen on varsin mukavaa, ainakin kun mukana on älypuhelin ja iPod Touch. En voinut taaskaan olla huomaamatta tyhjää tonttia joka seisoo Cygnaeuksenupuiston vieressä.

Lukiota vielä käydessäni Jyväskylän Kaupungilla oli hirveä hinku purkaa lukiorakennuksemme, mutta kuten kuvasta näkyy, tontille ei ole vuosiin tehty yhtään mitään. Kuulemma kerrostaloja tulossa, mutta milloin? Ärsyttää vain se että jos kerran Kaupungin aikataulu on näin väljä niin miksi kolmas lukiovuoteni piti sotkea tahallaan purkutöiden takia?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. tms_

    Jyväskylän kaupungilla on kyllä näyttää kyllä välillä olevan vähän sellanen meininki, että oikea käsi ei tiedä, mitä vasen käsi tekee…