Juhannusviikon kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Tuntuu että tekstipää on mennyt kesälomille. Nyt yht’äkkiä tekstin aihetta ei löydy sitten mistään. Mutta eipä tuo haittaa; kirjoitetaan ajatuksen virtaa. Mitäs tähän päivään kuului? Sisällä tuli taas oltua. Niffu, notComplete, Hupakko ja Jukka kävivät kylässä päiväsellä. Lotta kääntyi eilen kokonaan itse ympäri ja teki saman uudestaan tänään ennen nukkumaanmenoa. Tyttö on nyt 9 päivää vaille 3 kuukautta, eli toisinsanoen kaksi kuukautta ja 22 päivää vanha. Pieni vielä, mutta kasvaa koko ajan. Isin oma tytteli ♥.

Tietokoneilua, virtuaalielämää, musiikkia. Kitaraa olen soitellut yllättävän paljon. Eilen soittelin Diabolical Masqueradia ja Ensiferumia. Tänään lauleltiin illalla vaimon kanssa hevikaraokea. Se on kyllä melkoisen kivaa puuhaa, kun ei tarvitse miettiä miten äänen kiekauttaa ulos.

Mitä hevikaraokesta voi oppia? Vaikka mitä tietenkin! Esim. kuinka laulaa biisi todella päin vittua eikä hävetä yhtään, mutta päissään pitää olla.

Petri Lindroos

Olen ollut ex-Northerin, nyk. Ensiferum-frontman Lindroosin Peten kanssa samassa kassajonossa. Polvet kuitenkin tutisivat sen verran että en sanonut mittään. Enkä ole nimmarimiehiä, joten ei minulla mitään asiaakaan olisi ollut. Olisin ehkä sanonut vain että pidän hänen työstään, mutta se olisi kuulostanut nololta. Nyt Metallimusiikki.netin hevijournalistina voisin ehkä päästä häntä joskus haastattelemaan. Se olisi kunnia, eikä enää tuon tittelin suojassa jännitäkään niin paljoa.

Lutakko Liekeissä 2009 -festivaaleille olen menossa erittäin suurella todennäköisyydellä kuuntelemaan ja haastattelemaan bändejä. Taitaa jäädä (jälleen kerran) ainoaksi kesän festariksi, mutta eipä tuo nyt minua haittaa. Säästyypähän ne vähätkin rahat. Tuskaan haluaisin joku vuosi, mutta tänäkin vuonna kesäkuu on tiukka ja rahat ovat kortilla (ei siis pankkikortilla, heh, tiedät varmaan sanonnan).

Jos minulta kysyy miten meni Juhannus, vastaan kysymyksellä: ”mikä Juhannus?”. En viettänyt tänä(kään) kesänä Juhannusta. Massajuhla, jolla ei ole itselleni (enää) mitään merkitystä. Kokkoja ei keskustan kävelykadulla pahemmin poltella. Autoa ei ole, joten vedenkään äärelle ei voi ajaa. Ja Jyväskylän satamakin on remontissa

Eipähän tässä sen kummempia. Aloitin tämänkin tekstin epäilyksellä, mutta kylläpä sitä tekstiä vaan tulikin. Se on minussa. Suoni ei ehdy koskaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä