Joskus on aika katsoa menneisyyteen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tulin kotiin puoli viideltä. Vain isä näytti olevan kotona. Astuin entiseen huoneeseeni ja avasin tietokoneen. Pöydällä oli vieläkin aamun kahvikuppi. Koulupäivä oli ollut helppo pituudestaan huolimatta. Viikonloppu meni nopeasti tietokoneella istuessa. Taas tekee mieli katsoa elokuvia. Hoidan sivariasiat kuntoon. Tällaista se elämä on, tänään. Ja viimeaikoina. Laiskuus estää kirjoittamasta mielenkiintoisemmin ja yksityiskohtaisemmin. Annan väärän kuvan itsestäni ja muistakin asioista. Pahoittelen syvästi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä