Viheriöt paistavat sulavan lumen alta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Kalenterini sivut maaliskuusta kesäkuuhun loistavat tyhjyyttään. Ylioppilaskokeet menivät alakanttiin, mutta toivotaan parasta. Englannista ja äidinkielestä voi odottaa vähän parempia arvosanoja kuin ruotsista ja maantieteestä. Yllättävää kyllä, olen enemmän huolissani maantieteen koemenestyksestä, kuin ruotsin koemenestyksestä. Näin unta että sain 14 pistettä, mutta todellisuus saattaa olla vielä karvaampi. Toivon vain että pääsisin läpi.

Tällä hetkellä istun tietokoneen ääressä ohut havajipaita auki ja kuuntelen monipuolista musiikkia. Ulkona on erittäin lämmin, tällä hetkellä 15.4 astetta celsiusta. Ihan hyvä että kesä tuli tässä vaiheessa, minun kesälomani kun päättyy kesäkuun kuudes päivä. Sivari pilaa festarikesän… onneksi saan juhannuksen vapaaksi Lapinjärveltä.

Eilen heräsin Markon puhelinsoittoon puolenpäivän jälkeen. Lähdin samantien kaupunkiin paistattelemaan päivää. Ei tehnytkään mieli jäätelöä, joten ostin vain vähän juotavaa, ED Red Berriesin. Jossain vaiheessa päätimme lähteä Veikon kämpille. Tämän jälkeen pyörittiin Veikon asunnolla, kaupoilla ja kompassilla. Söimme matkalla jäätelöt. Ilta vierähti pöytäpokeria pelatessa ja chillatessa. Ihan kiva päivä!

Olen ollut laiska bloggaamisen suhteen. Meni vähän into jossain vaiheessa. En jaksa nykyään kirjoittaa tällaisia aiheettomia merkintöjä. Tämä ei tarkoita sitä että olisin lopettamassa, e-hei. Kirjoitan yhä silloin kun jaksan. Halusitte kuulumisia, saitte kuulumisia.

Olkaa niin hyvät.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Tanskis

    Joko tiedät, minne menet Lapinjärven jälkeen?

  2. rolle

    Tanskis: Yliopiston agoralle. Sain sen paikan :)