Senkin laiskiainen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Laiskuuteni ärsyttää. Tai no eihän siinä mitään, mutta kun ei huvita. Blogiinkin kirjoittaminen kismittää, kun ei jaksa. Haluaisin, vaan en jaksa. Haluaisin laittaa kuviakin näihin blogiviesteihin, mutta koskaan ei huvita tai muista. Tähän laiskuuteen on yksinkertainen syy: hauskanpito. Haluan pitää hauskaa mieluummin kuin tuhlaan aikaa blogin kirjoittamiseen tai opiskeluun. Aktiviteettini ovat nykyään anime ja Ultima Online (se uusi rooliseikkailu, josta innostuin niin, että aloitin taas päivittäisen pelaamisharrastuksen).

Tänään on maanantai, koeviikon toinen päivä. Perjantaina oli ruotsin koe, joka meni paremmin odotuksiin nähden ja tänään oli espanjan koe, mikä meni hieman huonommin odotuksiin nähden. Ruotsista tulee 6-8 ja espanjasta 8-9. Huomenna on matematiikan koe, enkä osaa yhtään niitä yhtälöitä. Torstaina taitaa olla historia ja perjantaina äidinkieli. Ne nyt menee helposti. Mutta nyt menen pelaamaan. Jos millään mahdollista, hanki UO ja tule pelaamaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä