Jälleen vuotta iäkkäämpi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Taas yksi vuosi lähempänä kuolemaa. Hah, no joo – tarkoitan siis että tänään maanantaina 1.11.2010 on tullut kuluneeksi 22 vuotta syntymästäni – toisin sanoin: On syntymäpäiväni. Onneksi olkoon minä. En muista monenko aikaan synnyin, joten lasken ikäni vaihtuneeksi jo vuorokauden vaihtuessa.

Facebookissa satelee onnitteluita jo heti yöllä. Kiitos vain kaikille tasapuolisesti. Onnitteluista tulee ihan hyvä mieli.

En oikein osaa juhlia synttäreitäni mitenkään erityisemmin. Sunnuntai-iltana tosin pidimme pienellä porukalla leffaillan. Tuurihaukka vaimoni voitti jälleen Facebookista, tällä kertaa 50 euron lahjakortin Pizza-Onlineen, juuri sopivasti synttäreideni kynnyksellä. Kutsuin veljeni kylään auttamaan syömisessä, sillä lahjakortti täytyi käyttää kerralla. Leffavalinnat tosin eivät osuneet kohdalle tällä kertaa…

Olen myös iloinen siitä että Minion on jälleen hengissä. Jääkaapissa on limsaa ja pizzaa älyttömästi ja sain isältäkin hieman synttärirahaa. Kaikki tarpeet on tyydytetty. Mitä minä enää tarvitsen?

Kaksikymmentäkaksi vuotta olen ollut tässä maailmassa. Se on aika ihmeellistä. Tässä vielä synttärikortti viime vuodelta, jonka olen jopa kääntänyt suomeksikin kielitaidottomille:

[hana-flv-player
video=”https://www.rollemaa.fi/videos/dethday.flv”
width=”500″
height=”385″
description=”Ehjä minion”
clickurl=”https://www.rollemaa.fi”
clicktarget=”_blank”
player=”4″
autoplay=”false”
loop=”false”
autorewind=”false”
splashimage=”https://www.rollemaa.fi/videos/dethday.png”
/]

Saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. arpum

  Onnea kovasti 22 – vuotispäivänäsi toivottavasti jaksat kirjoittaa tätä blogia viellä 22-vuodenkin jälkee =)

 2. Rolle

  arpum, Kiitos. Usko pois, jaksan kyllä :-)

 3. Piitsu

  Paljon Onnea Rollelle!!!

 4. micke

  Onnea paljon! Myös veljeni täyttää tänään 22 vuotta :D

 5. Petri

  Onnea uudesta ikävuodesta!