Epäonnen viikko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Viikon sisään tapahtuneita ikäviä asioita:

0239
Creative Commons License Kuva: Cia de Foto

Viikon sisään tapahtuneita hyviä/neutraaleja asioita:

 • Pääsiäisviikonloppu meni rattoisasti maalla anoppilassa/Lotan mummolassa, tuli syötyä hyvin ja saunottua joka päivä. Lotta etenkin viihtyi kun oli leikkikavereita, koiria ja kissoja.
 • Tuska ilmoitti Shiningin (SWE) uudeksi bändikiinnitykseksi
 • Päästiin rentoutumaan vaimon kanssa kun äitini tuli kylään vahtimaan Lottaa. Käytiin Rossossa syömässä ja elokuvissa katsomassa Scream 4. Tosin tämä taisi tapahtua toissa viikolla, mutta viime viikolla ei tapahtunut ilmeisesti tarpeeksi hyvää…
 • Tyttäreni varhaiskasvatuspalaverissa saimme tietää, että tytöllä on mennyt päiväkodissa loistavasti. Mitään moitittavaa tai huonoa ei ollut sanottavaa kenelläkään. Fiksu, reipas ja iloinen tyttö, joka innostaa muitakin lapsia leikkeihin mukaan. Tyttö on muutenkin kehittynyt ihan älyttömästi viime aikoina. Tuntuu, että taas kahdessa viikossa on opittu hurjasti sanoja, viittomia ja asioita. Pitäisi blogata Pikkuiseen.

Tulevia asioita:

 • Puhelimen huolto ja hinta-arvio. Harmittaa kun pitää pärjätä tuolla Nokia E90:llä. Olen pienessä SoMe-pimennossa jonkin aikaa
 • Vappu, jolloin menemme kuurojen vappukesteihin ja tapaamme ehkä muitakin, myös kuulevia kavereita. Lotta on mummolassa hoidossa koko viikonlopun, joten saa vähän vapaammin nauttia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. mustikkasoppa

  Jaksamisia! Hyviäkin päiviä tulee vielä. :)

 2. Agakonna

  Paljon huomaa tapahtuneen, kun listan tekee…
  Jaksamisia myös! Muista olla varovaisempi ensikerralla toiletissa.

 3. Rolle

  Ensi kerralla en ota puhelinta vessaan.