Aika ja jaksaminen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

07012011385

07012011385
@ Flickr

Sama virsi. Sitä ei vain ehdi tehdä mitään ja sitten kun ehtii niin ei jaksa eikä edes kiinnosta. Puhun nyt lähinnä kotiaskareista, vapaa-ajan projekteista. Vaimonkin kanssa haluaisin ulos, mutta siihen tarjoutuu onneksi tilaisuus viikonloppuna tai viimeistään ensi viikolla rahatilanteen salliessa. Toivottavasti.

Tälläkin hetkellä istun bussissa matkalla töihin, enkä ”oikeaa” bloggausta näin ollen pysty kirjoittamaan pienen ajan, kuluneen puhelimen ja innostuksen puitteissa. Aiheita kyllä taas olisi. Niitä ehtii tulla joka päivä lisää. Tulee mieleen Aku Hirviniemen Keno-mainos…

Puhelimesta puheenollen, olen hankkimassa HTC Desire Z -puhelinta työ- ja normikäyttöön. Oli jo aikakin siirtyä pois tästä Symbianhelvetistä. Vaihtoa ennen tulen kuitenkin kirjoittamaan vielä tämän puhelimen plussat ja miinukset tänne Rollemaahan. Nythän minulla on siis Nokia E90 Communicator käytössä, jo kohta kolmatta vuotta.

Tällä viikolla on väsyttänyt, on nimittäin tullut vähän valvottua. Jännä miten alle kuuden tunnin unet vaikuttavat niin rankasti jaksamiseen.

Eilen pidimme leffailtaa kun Veeran sisko tuli käymään, mutta laitettuani Lotan unille kahdeksan jälkeen, menin nukkumaan itsekin. Vajaat 11 tuntia tuli nukuttua, mutta väsyttää silti. Vähän kahvia nokkaan niin eiköhän tämä tästä.

Nyt pitää taas lopetella kun jään pois bussista. Kotiasiat kunnossa jne. Hyvää perjantaita. Tämän viikon viimeinen puristus!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. tms_

  Nokialla on tuhansia ihmisiä kehittämässä Symbiania. Budjetti on satoja miljoonia. On se oikeasti kumma, kun lopputulos on mikä on.

  Niinhän se on, että Symbian tuntuu (ja näyttää!) 50-vuotiaiden leipääntyneiden insinöörien tuotokselta, android tai iphonen käyttis 23-vuotiaan graafisen suunnittelijan. Tulee mieleen, että mitä ne ihmiset siellä oikeasti tekee? Nostaa palkkaa, nauttii saavutetuista eduista ja istuu palavereissa jalat pöydällä. Vai onko ongelma johtajuudessa?

  Sinne firmaan kaivattais oikeasti joku Rollen tai kenen tahansa aiheesta innostuneen nuoren aikuisen kaltainen tyyliin luovaksi johtajaksi kertomaan, mikä on cool, mikä näyttää ja tuntuu hyvältä, ja mikä ei.

 2. Rolle

  Olen aivan samaa mieltä. Symbian on ruma, hidas ja kökkö verrattuna näihin uusiin hienoihin puhelimen käyttöjärjestelmiin. Se uusikaan Symbian ei vakuuttanut… Android kiinnostaa ja odotan innolla sitä kun pääsen säätämään!

 3. tms_

  Se on jännä, että ”ennen vanhaan”, joskus vielä 10 vuotta sitten, tilanne oli täysin päinvastainen. Nokia oli ihan ylivoimainen käytettävyyden suhteen. Softa oli näpäkkä ja nätti. Muistelen ite sellaisia puhelimia, kuin 3210, 3310, 3510i… <3.

  Kun näitä vertasi pahimpiin kilpailijoihin, johonkin samsungiin tai ericsoniin, niin olihan se ero valtava. Mutta tänään on valitettavasti kääntynyt vähän niin päin, että se sama ero löytyy kyllä, mutta vaan toiseen suuntaan…

  Nokia alkoi jäämään kelkasta silloin, kun muut valmistajat esitteli simpukkapuhelimet. Tuntuu, että Nokialla menee hyvin, kun se saa itse määritellä ehdot, mutta toisin päin homma ei oikein toimi.