Aamusäätöä parhaimmillaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Aurinkoista maanantaiaamua! Tänään koulu alkaa kymmeneltä, mutta päätin herätä aikaisemmin, nimittäin innostuin illalla mahdottomasti Movie Maker XP:stä. En tiennytkään että siinä on loppujen lopuksi niin paljon ominaisuuksia, jotka pieksee helposti jonkun Premiere Pro:n. Helppo sen olla pitää. Editoin illalla ”Rollen, Markon ja Juhanin palloilut” -videon, josta tuli aivan mahtava. Nyt voi alkaa tekemään kunnon elokuvia. Tänään kuvataan velipojan kanssa ainakin diabolotusta. Ai niin, lisäsin itseni viralliselle blogilistalle.

Heräsin siis puoli kahdeksalta ja nyt teen pari uudistusta ja editoin vielä sillä Movie Makerilla. Innostuin tekemään skeitti- ja lumilautailutiimillemmekin uusia juttuja, ainakin uudet sivut. Pitäisi saada jostain vain sopiva jääkarhu ulkoasun logoon. Voisiko joku kenties tehdä sellaisen minulle? No joo. Kävin suihkussa ja sillä välin vesi oli kiehunut kuumaksi cappucinoa varten. Join äsken cappucinot ja paidalleni tippui pohjasakkaa, jonka olemaolosta en tiennyt mitään. Piti viedä paras paita pyykkiin. Vaihtelu virkistää. Tänään on taas espanjaa. Tein läksyt. Olen supermies.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä