Vuoteen oma

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Heräsin oudosti ajoissa ennen kellon soittoa. Kurkkuun sattui. Paleli, joten puin päälle. Laitoin vielä patterin päälle. Istahdin tietokonetuolille ja jäin miettimään hiljaisuudessa. Ajatus ei kulkenut. Päässäni ei liikkunut mitään. Huimasi, nenä vuoti, päätä särki. Päätin ilmoittaa itseni sairaaksi, sillä en kykenisi työskentelemään täysillä prosenteilla tänään.

Flunssa on semmoinen tauti että sitä voi sairastaa päiviä, viikkoja, kuukausia… ehkei ihan vuosia mutta kuitenkin. Sitten kun se pieni taustaflunssa eräänä päivänä päättää nousta jaloilleen, uhri on vuoteen oma. Itselleni kävi tänään niin, että koko viime viikon kytenyt flunssa heräsi. En halunnut lähteä töihin muita tartuttamaan, sillä päähäni, kurkkuuni, nenääni ja mahaani sattui herätessä. Sovimme amanuenssin kanssa viimeksi, että päivän voi olla pois ihan hyvin ilman saikkua. Toivottavasti huomenna olen tarpeeksi terve menemään töihin, muuten täytyy käydä Kyllössä.

Hain kuumaa kaakaota. Vedin hupparin hupun päähän ja laitoin kädet hihoihin ja nautin kaakaosta. Nyt kaakao on juotu, joten meneen sänkyyn lepäämään. Hyvää maanantaita itse kullekin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä